Obiceiurile alimentare joacă un rol cheie în prevenirea cancerului de colon, carnea roșie trebuind să lipsească pe cât posibil din alimentație. Acest lucru nu înseamnă că...
Vaporii cu nicotină din țigările electronice pot forma formaldehidă, substanță care face acest tip de țigară de 5-15 ori mai cancerigenă decât tutunul, se arată într-un...
O substanţă chimică care se găseşte în numeroase băuturi carbogazoase poate fi extrem de dăunătoare pentru sănătate, putând cauza şi cancer, potrivit unor studii efectuate în...
În urma expunerii prelungite la soare, pe ochi se pot forma pistrui sau chiar alunițe. În cazuri rare, acestea pot deveni maligne, avertizează medicii. Persoanele care...
Experţi din centre de cercetare de top din SUA au stabilit că fumatul în apartament contribuie la apariţia unui strat de substanţe nocive, care rămâne absolut...
Morcovii fac parte din familia legumelor rădăcinoase alături de pătrunjel, păstârnac, mărar, chimen etc și sunt consumați în întreaga lume, datorită gustului dulce și a proprietăților...
Cea de-a opta ediţie a evenimentului caritabil ”Artă pentru viaţă” – ”British Rose Garden Party” – a fost găzduită de ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii...
În volumul său “World Without Cancer “, autorul american Edward Griffin vorbește despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grijă de marele public, şi anume proprietăţile...
Diferitele tipuri de cancer se aseamănă prin mutaţiile genetice pe care le produc, confirmă cercetările care se referă în special la cancerul de col uterin şi...