România trebuie să prevadă în strategie națională pentru integrarea romilor obiective clare pentru combaterea șomajului și soluționarea problemelor privind accesul acestora la sistemul sanitar și la...
Morcovii fac parte din familia legumelor rădăcinoase alături de pătrunjel, păstârnac, mărar, chimen etc și sunt consumați în întreaga lume, datorită gustului dulce și a proprietăților...
La mesele din Franța, Olanda și Belgia, este servit cel mai adesea cu șuncă de Parma, sos bechamel sau sos de brânză. În partea de sud-est...
Mai mult de jumătate dintre români declară că se confruntă cu problema kilogramelor în plus, principalul factor în dezvoltarea bolilor metabolice, arată un studiu Omnibus dat...
Cea de-a V-a ediţie a conferinţei Medical Forum, un eveniment cu tradiţie dedicat medicilor de familie, va avea loc în perioada 12-13 iunie, la Constanţa. Evenimentul...
Cea de-a opta ediţie a evenimentului caritabil ”Artă pentru viaţă” – ”British Rose Garden Party” – a fost găzduită de ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii...
A venit şi vremea celor mai colorate, dulci şi suculente alimente ale anului. Vara înseamnă prospeţime, vitamine şi multă energie. Iată câteva alimente recomandate în luna...
Una dintre cele mai răspândite legume, dovleacul este bogat în antioxidanţi şi vitamine. Este sărac în calorii şi conţine vitamina A, flavonoizi polifenolici şi caroten din...
Preşedintele Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, prof. dr. Maria Moţa, a declarat miercuri, într-o conferinţă la Sibiu, că românii mănâncă din păcate mai...
Premierul Victor Ponta a declarat că îşi doreşte o reformă în Sănătate, menţionând că situaţia din acest domeniu „este una proastă”. El a adăugat că ministrul...