Pâinea, aliment ce oferă energia necesară creierului și sistemului nervos, trebui inclusă zilnic în dietă pentru menținerea unui stil de viață sănătos, arată un document prezentat...
O ceaşcă de cacao cu lapte servită seara, în fiecare zi, poate să amelioreze memoria, întrucât anumiţi compuşi chimici din boabele de cacao protejează creierul contra...
Pepenele roșu este unul dintre fructele-vedetă ale sezonului estival. Pe lângă faptul că este zemos, dulce și răcoritor, pepenele roșu are numeroase beneficii pentru sănătate, scrie...
Busuiocul se numără printre cele mai apreciate plante aromatice, care prezintă și multe avantaje pentru sănătate, relatează passionsante.be, conform Agerpres. Busuiocul este cunoscut pentru efectele sale...
Consumul unei băuturi compuse din lapte și soia după o activitate fizică este benefic pentru sănătatea mușchilor. Nu este o rețetă miraculoasă, dar are meritul de...
Cu un conţinut de 90% apă, albumine, fibre alimentare, potasiu, fier, vitaminele A, B, C, magneziu, fosfor, calciu din belşug şi potasiu, pepenele galben este unul...
Există nenumărate beneficii pe care le poţi avea atunci când consumi cireşe. Aceste fructe dulci şi colorate se numără printre fructele cu cel mai scăzut conţinut...
Lămâia este o sursă foarte bogată în compuşi chimici vindecători, care îmbunătăţesc imunitatea, întăresc vasele de sânge, ajută la vindecarea pielii şi chiar la blocarea dezvoltării...
Potrivit ultimelor cercetări, zicala: „Un măr pe zi ține doctorul departe” este perfect adevărată. Substanțele nutriționale care se găsesc în măr ajută ca acesta să pastreza...
I se mai spune măr chinezesc sau Punica granatum, așa cum e denumită științific, și este una dintre cele mai vechi fructe cultivate de om. În...