Connect with us

Publicat cu

pe

Cu fiecare acțiune, optezi fie pentru bunăstare și echilibru, fie pentru îmbolnăvire. In 2023, acorda o atenție sporita frecvenței propriei vibrații! Pentru ca totul în univers este alcătuit din energie, vibrând la o anumită frecvență.

Fiecare gând, fiecare corp, fiecare materie, fiecare credință și fiecare emoție este o formă de energie și totul vibrează la o frecvență diferită, aceasta fiind înaltă sau joasă. Există 12 legi universale, iar legea vibrației este una dintre ele, scrie Kimberly Fosu, pe www.medium.com. Vibrația unei persoane este starea sa de „ființă” și „bunăstare”. Dr. Hawkins vorbește despre scara conștiinței în cartea sa „Putere vs. forță”, grafic pe care sunt înregistrare valori de la 1 la 1000. În timp ce oamenii fluctuează între diferitele niveluri de pe scară, Hawkins a descoperit că există un punct critic în cazul căruia tot ce se situează sub valoarea 200 slăbește organismul și semnalează absența adevărului. Tot ce este peste 200 face corpul să devină puternic și reprezintă prezența adevărului. Conform consemnărilor doctorului Hawkins, o frecvență de 500 sau mai mare reprezintă iubirea pură necondiționată și starea în care suntem în deplină armonie cu corpul și mediul ce ne înconjoară. Acest lucru joacă un rol esențial în conturarea realității noastre palpabile. Când energia unei persoane nu prezintă undele de vibrații potrivite, aceasta este predispusă la stres și îmbolnăvire.

Lista frecvențelor vibraționale

În 1992, Bruce Tainio de la compania Tainio Technology a construit primul monitor de frecvență din lume. El a descoperit că frecvența corpului uman în timpul zilei este de 62-68MHz, în timp ce frecvența unui corp sănătos crește până la 72MHz. Când frecvența unei persoane scade, sistemul imunitar este compromis. Dacă puteți menține frecvența corpului peste 62 MHz, este mai puțin probabil să vă îmbolnăviți. Iată lista principalelor frecvențe de vibrație:

Interval de frecvență a creierului 72–90 MHz

Frecvență normală a creierului 72 MHz

Frecvența creierului Genius 80–82 MHz

Corpul uman 62–78 MHz

Inima:  67–70 MHz

Răceala și gripa: 57–60 MHz

Boala:  58 MHz

Cancerul: 42 MHz

Moartea: 25 MHz

Alimente proaspete: 20–27 Hz

Alimente uscate: 15–22 Hz

Alimente procesate: 0 HZ

  1. Oameni și Locuri

Oamenii din viața noastră ne pot epuiza energetic și ne pot reduce frecvența corpului.

Oamenii îți pot transmite foarte ușor starea lor de spirit, iar dacă ei gândesc negativist, tu vei prelua acest sentiment. Reversul este și el valabil –  atunci când discuți cu o persoană ale cărei vibrații sunt ridicate, poți descoperi că îți transmite acea stare și te face să te simți excelent! Uneori, chiar și propriile gânduri nu ne aparțin. Ar putea fi sentimentele și ideile altei persoane cu care am interacționat. Anumite locuri care declanșează amintiri dureroase pot provoca, de asemenea, scăderea vibrației.

  1. Îngrijorarea și concentrarea excesivă asupra elementelor negative

Cu toții ne lăsăm uneori pradă îngrijorării și ne concentrăm excesiv asupra detaliilor negative ale unei probleme, fapt ce ne-ar putea afecta vibrația. Atât îngrijorarea, cât și gândirea excesivă vibrează la o frecvență foarte joasă. Oamenii cu frecvențe înalte tind să se îngrijoreze și să se gândească mai puțin la detalii insignifiante. Ei știu să renunțe la situațiile pe care nu le pot controla în loc să se adâncească în probleme, fapt ce le-ar putea scădea frecvența. Ei se predau si renunta la control.

  1. Televiziunea și știrile

Au fost multe momente în care știrile m-au făcut să simt îngrijorare și teamă. Deși este important să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în lume, vizionarea știrilor, care răspândesc în mare parte frică, îți poate scădea vibrația. Majoritatea oamenilor care vibrează mai sus abia se uită la știri. Știu cum îi fac să se simtă, așa că se îndepărtează sau limitează timpul petrecut în fața televizorului. Ei consumă doar informații care îi ajută să evolueze și să se simtă bine.

  1. Gândirea negativă și stima de sine scăzută

Gândirea negativă și stima de sine scăzută pot avea un efecte nefaste asupra bunăstării noastre. Ne provoacă stres, anxietate și depresie. Pentru mulți oameni, negativismul a devenit un obicei care îi ține blocați într-o frecvență vibrațională scăzută. Cei care vibrează mai sus își controlează gândurile negative. Ei știu să nu se piardă în situații limită și, de asemenea, se simt bine și în solitudine. De asemenea, stima de sine scăzută poate avea ca și consecință o vibrație scăzută.

  1. Mâncare nesănătoasă și băuturile acidulate

Totul în acest univers este energie, inclusiv alimentele și băuturile pe care le consumăm.

Unele alimente vibrează la frecvențe foarte înalte, în timp ce altele vibrează la frecvențe foarte joase. Calitatea alimentelor pe care le consumi are un impact uriaș asupra frecvenței tale vibraționale. De fiecare dată când mâncăm sau bem ceva, absorbim energia acelui aliment în corpul nostru. Consumul de alimente sănătoase și hrănitoare, naturale și neprocesate îi oferă organismului tău nutrienții de care are nevoie – ceea ce îți purifică organismul, îți crește nivelul de energie și îți crește vibrația. Mâncarea nesănătoasă are efectul opus.

  1. Mizerie și dezordine

Spațiile curate transmit sentimente de pace și liniște, ceea ce te va ajuta să te simți grozav! Dezordinea poate îngreuna și câmpul nostru energetic și poate reduce vibrațiile. Mizeria din mediul nostru fizic ne poate afecta mintea. Un mediu dezordonat și aglomerat reduce automat vibrația persoanei, aceasta fiind mai predispusă la stres..

  1. Bârfa și gelozia

Bârfa, gelozia și invidia sunt toate lucruri cu vibrație scăzută, acestea nu ne ajută niciodată să ne simțim mai bine. Orice acțiune pe care o facem are și urmări, fie ele pozitive sau negative. Bârfa, gelozia și invidia te împiedică să fii fericit și, prin urmare, te împiedică să experimentezi beatitudinea unei frecvențe înalte. Oamenii care vibrează constant mai sus nu se angajează în astfel de activități.

  1. Viziune îngustă și mentalitate închisă

O persoană cu mintea închisă nu este deschisă la informații noi. Cu mintea închisă, pierzi informații esențiale din mediul înconjurător. Întotdeauna există lucruri noi de învățat și nimeni nu știe totul. O persoană cu mintea deschisă este dornică să afle noi informații, chiar dacă nu este întotdeauna de acord cu ele, să învețe lucruri inedite și să vadă lumea din diferite perspective. Oamenii deschiși la informații noi au înțelepciunea de a înțelege diferența dintre bine și rău în timp ce învață.

  1. Victimizarea și Complexul Martirului

Ne este atât de ușor să ne victimizăm și să ne proiectăm într-un loc în care noi ne simțim confortabil, chiar dacă nu este real. O persoană cu un complex de martir face tot posibilul să găsească situații care ar putea provoca tristețe sau suferință. Acesteacțiuni nuaduc beneficii în cazul frecvenței vibraționale a unei persoane. Oamenii cu frecvență înaltă înțeleg că nimeni nu este de vină pentru situațiile în care se află. Își fac o evaluare al vieții lor și își asumă responsabilitatea pentru rolul pe care l-au jucat.

  1. Social Media și Internetul

Internetul și rețelele sociale ne îmbunătățesc viața cotidiană, dar nu sunt mereu benefice. Unele activități de pe rețelele de socializare și de pe internet au vibrații foarte scăzute și, dacă o persoană se angajează în ele suficient de mult, pot apărea ușor sentimente de furie, frică și tristețe, toate acestea vibrând la o frecvență foarte scăzută. Oamenii cu vibrații ridicate sunt conștienți de acest lucru, așa că limitează timpul petrecut navigând pe internet.

Ei preferă să facă ceva mai productiv decât navigheze pe social media din plictiseală.

11.Opiniile despre cei din jurul nostru și critica

Cu toții judecăm uneori. Ne judecăm pe noi înșine și îi judecăm pe ceilalți. Frecvența unei persoane scade de fiecare dată când blamează (pe sine sau pe altcineva). Îi judecăm pe ceilalți pentru că vrem să ne simțim mai bine cu noi înșine. A-i judeca pe ceilalți reprezintă un comportament care nu ajută niciodată o persoană să se simtă mai bine cu sine, ci doar îi reduce energia, scăzând frecvența vibrațională a acesteia.  Critica, referindu-ne la cea care nu este constructivă, nu te va ajuta să evoluezi nici pe tine, nici pe cel cu care interacționezi și asupra căruia se răsfrânge.

Concluzii

Cu fiecare acțiune, optezi fie pentru bunăstare și echilibru, fie pentru îmbolnăvire. Lucrurile cu vibrații ridicate sunt un promotor al sănătății și bunăstării unei persoane, în timp ce lucrurile cu vibrații scăzute provoacă stres și boală. Vibrațiile mai înalte sunt provocate de emoții pozitive, gânduri și convingeri sincere, un trup echilibrat și sănătos, dar și de spiritualitate puternică. Vibrațiile inferioare sunt provocate de emoții negative, gânduri și credințe care nu au putere, sănătate precară și lipsa de conștientizare spirituală. Când poți identifica lucrurile care nu te fac să te simți atât de bine și le poți elimina din viața ta, îți ridici frecvența și, prin urmare, vibrația. Atunci te vei simți bine în legătură cu existența ta.

Citește mai departe
Apasă pentru a comenta

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lifestyle

SIMAVI a sărbătorit Ziua Internațională a Francofoniei la Bruxelles

Publicat cu

pe

SIMAVI a marcat Ziua Francofoniei la Bruxelles printr-un concert extraordinar, alături de Ambasada României în Regatul Belgiei și Institutul Cultural Român.

Partenerii constanți în realizarea acestor acțiuni sunt Reprezentanța Organizației Internaționale  a Francofoniei pe lângă UE și Grupul Ambasadorilor Francofoni de la Bruxelles, dar anul acesta li s-a alăturat și compania românească de IT Software Imagination & Vision (SIMAVI).

AdvertisementAlexandru Coșbuc-Ionescu, Vicepreședinte SIMAVI: “Suntem onorați să putem promova atât software românesc, cât și artiști români la Comisia Europeană.”

Această declarație vine în contextul în care SIMAVI este compania IT românească care furnizează servicii software principalelor organizații ale CE.

„Colaborarea noastră cu reprezentanții Europei de la Bruxelles din ultimii 15 ani, ca furnizor de proiecte de eLearning pentru specialiștii Directoratelor Generale, este completată astăzi de o nouă dimensiune – aceea de susținători ai valorilor culturale francofone”, a adăugat Vlad Zaharia, Territory Manager EMEA Region la SIMAVI.

Cu această ocazie, gazdele și invitații au marcat 31 de ani de la aderarea României la OIF și au reamintit importanța valorilor francofoniei, țara noastră fiind desemnată în 2007 de către Secretarul General al Francofoniei, “stat-far al francofoniei” în regiunea Europei Centrale și de Est.

În seara zilei de 13 martie 2024 a avut loc excepționalul concert „L’amour en heritage”,  susținut de soprana Irina Baianț, actorul și tenorul Adrian Nour și de Andrei Tudor, în calitate de compozitor, dirijor și pianist, artiști foarte cunoscuți atât în lumea muzicală a României, cât și peste hotare.

La Muzeul de Artă și Istorie din capitala Belgiei, în fața unei săli pline, cei trei artiști celebri au cântat arii muzicale franco-române, abordând stiluri variate, de la melodii franceze celebre la reinterpretări din folclorul românesc.

Repertoriul bogat, interpretat cu măiestrie și sensibilitate de cei trei artiști, a încântat o audiență vastă, formată din  reprezentanți ai corpului diplomatic, reprezentanți ai mediului de afaceri din Belgia, precum și ai comunității românești, programul concertului „L’amour en heritage” fiind special conceput pentru a atrage un public larg.

Citește mai departe

Lifestyle

Ministerul Culturii, condus de Raluca Turcan, a luat decizia ca, de 1 decembrie, intrarea în muzee să fie gratuită

Publicat cu

pe

Ministerul Culturii, condus de Raluca Turcan, a luat decizia ca, de 1 decembrie, intrarea în muzee să fie gratuită. 

De “1 Decembrie Cultural”, accesul în reţeaua muzeelor din subordinea Ministerului Culturii este gratuit pentru toţi vizitatorii.

Iată care sunt teatrele, muzeele, bibliotecile, filarmonicile, teatrele de operă şi operetă care invită publicul să sărbătorească împreună 1 Decembrie Cultural în BUCUREȘTI: 

  • Artexim;
  • Biblioteca Naţională a României;
  • Centrul Naţional al Dansului;
  • Centrul Naţional de Artă „Tinerimea Română”;
  • Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”;
  • Filarmonica „George Enescu”;
  • Institutul Naţional al Patrimoniului;
  • Institutul Naţional pentru Cercetare şi Formare;
  • Muzeul Naţional „George Enescu”;
  • Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi;
  • Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”;
  • Muzeul Naţional al Ţăranului Român;
  • Muzeul Naţional Brătianu;
  • Muzeul Naţional de Artă Contemporană;
  • Muzeul Naţional de Istorie a României;
  • Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”;
  • Muzeul Ororilor Comunismului în România;
  • Opera Naţională Bucureşti;
  • Teatrul Muzical Ambasadorii;
  • Teatrul Naţional Bucureşti „I.L. Caragiale”;
  • Teatrul Naţional de Operă şi Musical „Ion Dacian”.

1 Decembrie Cultural în ȚARĂ va fi organizat la:

  • Centrul Cultural Topliţa;
  • Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi;
  • Muzeul Naţional Bran;
  • Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni;
  • Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu;
  • Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca;
  • Muzeul Naţional Peleş din Sinaia;
  • Opera Naţională Română din Cluj-Napoca;
  • Opera Naţională Română din Timişoara;
  • Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara;
  • Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi;
  • Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa;
  • Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova.

Românii din diaspora au ocazia să sărbătorească Ziua Națională prin instituțiile ce vor organiza evenimente în mai multe orașe la nivel internațional, după cum urmează:

  • Centrul Național de Artă Tinerimea Română – Madrid și Barcelona, Spania;
  • Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” – Washington, New York, Chicago și Seattle – Statele Unite ale Americii;
  • Filarmonica „George Enescu” – Roma, Italia;
  • Muzeul Național „George Enescu” – Haga, Țările de Jos (eveniment organizat în parteneriat);
  • Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” – Rabat, Maroc;
  • Teatrul Muzical Ambasadorii – Bratislava, Slovacia; Chișinău și Ialoveni, Republica Moldova.
Citește mai departe

Lifestyle

Sibiul, din nou în centrul activității culturale

Publicat cu

pe

Tot mai multe evenimente culturale, la care participă mii de oameni, au loc la Sibiu. În weekend, la Sibiu a avut loc Concertul MANIFEST, unul dintre mai ambițioase proiecte ale Asociației Culturale Play.

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, afirmă că muzica face punte între minte şi suflet, iar peste 10.000 de copii din Sibiu, alături de părinții lor, sunt beneficiarii anuali direcţi ai proiectelor si programelor de educație culturală şi artistică ale asociatiei.

“Muzica face punte între minte și suflet!

Sute de oameni au pus mâna pe chitară, au atins corzile la unison, în cadrul celui mai ambițios proiect al Asociației Culturale Play – Concertul MANIFEST.

Peste 10.000 de copii din Sibiu, alături de părinții lor, sunt beneficiarii anuali direcţi ai proiectelor si programelor de educație culturală şi artistică ale asociatiei.

Studiul muzicii, orele de repetiții, emoția prezentării unei melodii în fața publicului, bucuria unui rezultat remarcabil obținut alături de colegi și profesori sunt momente pe care mi le amintesc cu drag și care au avut o contribuție esențială în formarea mea ca adolescent.

Asocierea dintre bucuria muzicii și programele educaționale colaborative reprezintă un pilon esențial pentru dezvoltarea noastră culturală și artistică și încurajez de multă vreme astfel de inițiative.

Cu atât mai mult, din postura de ministru al Culturii, mi-am dorit să susțin proiectul „Pune mâna pe chitară”, pentru că acest instrument are puterea de a ne aduce împreună peste barierele de generație.  Cred că șansa  tinerilor de a studia și de a împărtăși pasiunea pentru muzică alături de mentori și profesioniști reputați este o experiență deosebită în această etapă a vieții.

Tinerilor muzicieni le doresc să-și păstreze și dezvolte iubirea pentru muzică, dorința de a deveni mai buni și perseverența de a-și urmări visurile și de a-și împlini potențialul!

Felicit organizatorii, Asociația Culturală Play, pentru munca neobosită și mulțumesc Muzeului Astra, gazda Festivalului Sibiu Guitar Meeting și domnului Ciprian Ștefan pentru sprijinul constant și deplin pe care îl acordă evenimentelor culturale de calitate”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citește mai departe

Facebook

Articole Populare