Connect with us

Publicat cu

pe

Un adevărat desant de miniștri în Ialomița în cursul zilei de joi pentru a inspecta stadiul proiectelor de infrastructură rutieră din județ.

Au venit în Ialomița ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și ministrul Economiei, Virgil Popescu, care, alături de Luminița Barcari, candidată PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, și de către Gheorghe Tinel, liderul PNL Ialomița, au analizat stadiul unor lucrări vitale pentru viață de zi cu a ialomițenilor.

Ministrul Bode a recunoscut că, în ultimii ani, infrastructura de transport din Ialomița a fost neglijată, sugerând că PSD-ul a acordat atenție doar Teleormanului, Oltului și Doljului, de unde vin pesediștii de frunte Dragnea, Stănescu și Olguța Vasilescu.

Dar Lucian Bode a precizat că, în circa 2 săptămâni, pasajul rutier de la Drajna peste calea ferată București-Constanța va intra în linie dreaptă.

Pasajul este așteptat nu doar de ialomițeni, ci și de către brăilenii și gălățenii care tranzitează acest drum de lângă Slobozia, deseori blocat și câte 30 de minute ca să treacă diverse trenuri.

În ceea ce privește podul peste râul Ialomița de pe raza Municipiului Slobozia, pentru care ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în data de 14.04.2020, până în acest moment, antreprenorul se află în grafic cu lucrările, având un stadiu fizic de 20%, anul viitor în aprilie fiind termenul de finalizare a lucrărilor.

Tot joi a fost dat ordinul de începere a lucrărilor de refacere a părții carosabile pe DN3A – strada Depoului, de pe raza orașului Fetești, o intervenție necesară pentru a asigura viabilitatea unei porțiuni din acest drum care tranzitează orașul Fetești, lucrări în valoare de 1.980.780 lei cu TVA.

Alte lucrări vor fi demarate în perioada imediat următoare și în alte localități ale județului, intenția guvernului PNL fiind aceea ca Ialomița să recupereze decalajul în materie de investiții față de alte județe din sudul țării, spre care PSD-ul a orientat în cei 3 ani de guvernare mare parte din bugetul României de drumuri și șosele.

 

Realizat de SC Arthur and Regents SRL

la comanda PNL Ialomița

Cod AEP: 21200012

Business

eFactura SVAP, softul performant care poate face în mod automat toate raportările necesare de la 1 ianuarie

Publicat cu

pe

Cu doar câteva click-uri, facturarea electronică, obligatorie de la 1 ianuarie 2024 pentru toate tranzacțiile între firme, se poate face în mod automat, fără erori, de către aplicația specializată creată de SIMAVI.

Cu ajutorul soluției eFactura SVAP, facturile sunt emise și încărcate automat în sistemul RO e-factura. După ce sunt înregistrate la ANAF, facturile sunt apoi descărcate automat si înregistrate în contabilitate. În plus, softul dezvoltat de SIMAVI generează documente în sistemul de achiziții, gestiune și financiar contabil.

Pentru a veni în întâmpinarea operatorilor economici care au obligația de a emite facturi electronice, compania Software Imagination & Vision (SIMAVI), cel mai mare integrator de

produse software din România, a lansat pe piață eFactura SVAP, o soluție inovatoare pentru generarea noii raportări SAF-T, pentru eFactura și pentru completarea altor declarații fiscale.

Parte a celui mai eficient sistem ERP din România, SVAP2025, este o soluție informatică 100% românească, adaptată legislației naționale,  care permite companiilor să automatizeze întreg procesul laborios și complicat.

Află mai multe despre beneficiile eFactura SVAP din clipul de mai jos:

Despre SIMAVI

Software Imagination & Vision (SIMAVI) este specializată în implementarea de proiecte informatice complexe de digitalizare. Compania furnizează servicii informatice direct către organizații ale Comisiei Europene și către multe instituții și companii din România, Europa și Orientul Mijlociu.

Citește mai departe

Business

Compania românească care furnizează servicii informatice direct către organizații ale Comisiei Europene a creat roboții-asistenți pentru a înlocui gestionarea manuală a documentelor financiar-contabile

Publicat cu

pe

Confruntate cu deficit de forță de muncă, companiile au nevoie de robotizare pentru a automatiza sarcinile manuale și repetitive, mari consumatoare de timp, precum cele caracteristice departamentului financiar.

Compania Software Imagination & Vision (SIMAVI), cel mai mare integrator de produse software din România, a dezvoltat roboții-asistenți- o soluție inovatoare care automatizează activitatea departamentului financiar în proporție de 90%.

Partener al Comisiei Europene în peste 20 de proiecte de furnizare de servicii IT, SIMAVI a îmbinat experiența acumulată de-a lungul timpului în implementarea de proiecte informatice complexe de digitalizare cu tehnologia UiPath pentru a crea un produs revoluționar pentru automatizarea proceselor financiare ale unei companii.

Parte a modului ROBOSVAP, roboții-asistenți funcționează pe orice soluție informatică (ERP) și elimină introducerea manuală a datelor în sistemul de contabilitate.

Roboții-asistenți cresc productivitatea departamentului financiar prin înlocuirea factorului uman în activitățile repetitive și laborioase, precum: extragerea și prelucrarea datelor din facturi, a extraselor bancare, a foilor de pontaj, a formularelor, cererilor, avizelor de deplasare teren, dar și pentru introducerea automată în interfața sistemului ERP a datelor extrase.

Ca inovație absolută, roboții-asistenți dezvoltați de SIMAVI acoperă documentele folosite în cadrul Departamentelor Financiare (facturi, extrase bancare etc) și pot fi extinși la orice alt document și flux operațional: financiar-contabil (stocuri, producție), administrativ / HR (foi de pontaj, calcul salarial, formulare, cereri etc), operațional (avize deplasare teren etc).

Roboții-asistenți creați de SIMAVI beneficiază de actualizări în pas cu legislația din România (bilanț și anexe, declarații fiscale precum D300, D390, D394, D112 sau noua raportare SAF-T).

Una dintre primele companii din România care a adoptat soluția dezvoltată de SIMAVI este Meridian Auto.

Meridian Auto a implementat roboții-asistenți dezvoltați de SIMAVI pentru a înlocui gestionarea manuală a documentelor departamentului financiar, activitate care necesita cel mai mare efort de operare manuală la nivelul companiei, și a obținut o economie de timp de 94%, prin automatizarea operațiunilor cu furnizorii, și de 90%, prin automatizarea extraselor bancare.

Roboții-asistenți gestionează toate extrasele bancare ale companiei, facturile de la furnizori, extrasele bancare, plățile, încasările și alte documente financiare, în 10% din timpul necesar unui angajat.

Mai multe despre funcționalitățile roboților-asistenți dezvoltați de SIMAVI, în testimonialul Meridian Auto.

Dacă ești interesat să afli mai multe despre roboții-asistenți dezvoltați de SIMAVI, completează formularul.

Despre SIMAVI

Compania Software Imagination & Vision (SIMAVI) este specializată în implementarea de proiecte informatice complexe de digitalizare. Portofoliul SIMAVI cuprinde soluții informatice care acoperă întregul spectru de nevoi al oricărei organizații, fie aparținând managementului privat, fie aparținând managementului public.

Citește mai departe

Business

O stradă bine semnalizată este o stradă mai sigură! Semnalizarea rutieră, crucială în prevenirea accidentelor de circulație

Publicat cu

pe

România se află în fruntea clasamentului European la numărul de accidente provocate de șoferi, iar cifrele sunt în continuă creștere.

În fiecare zi, cinci persoane mor în accidente rutiere și alte 76 sunt rănite.

Cele mai multe victime sunt din Municipiul Bucuresti, Iași, Cluj, Bacău și Prahova.

De peste 10 ani, multe state au adoptat modelul semnalizării cu dinamică luminoasă prietenoasă cu mediul, pe baza energiei solare. În doar câțiva ani, țări precum Danemarca, Polonia sau Lituania au înregistrat scăderi semnificative ale accidentelor rutiere.

Romania are la dispoziție soluții pentru reducerea considerabila a accidentelor rutiere. Tehnologii construite în țară de către liderul național în semnalizare rutieră.

Vesta Investment, liderul de piață în securitate pasivă rutieră cu o experiență de 30 de ani pe piața din România, produce anual, în regim propriu, indicatoare și mijloace de semnalizare rutieră cu LED-uri de mare putere, ce sunt dotate cu panouri solare prietenoase cu mediul.

O stradă bine semnalizată este o stradă mai sigură.

Vesta Investment. Previne imprevizibilul!

Citește mai departe

Facebook

Articole Populare